C&S residence in Paphos

LandGeo - emba - street view

LandGeo - emba - pool

LandGeo - Emba Paphos

Location | Emba village, Pafos, Cyprus

Gross floor area | 270 m.sq.

Type | Residential


Architect | Giorgos Nearchou

Architectural Visualisation |  Giorgos Nearchou

Civil Engineer | Andreas N. Savva

Mechanical Engineer | –

Electrical Engineer | –

This is a residential building designed by Giorgos Nearchou. The structural study is prepared by Andreas N. Savva.

At the ground floor level the building is composed by an open plan living room, dining area and kitchen. Also, there is an en-suite multipurpose room (guest/play room), an office, a laundry/storage room and a bathroom.

At the first floor there is the master bedroom with its bathroom, a walk in closet and a large balcony. Also, there are another three bedrooms with a shared bathroom and large individual balconies as well.

Moreover, the house offers a couple o parking space (one of which is covered), swimming pool, pool bar with barbeque, WC, storage room, as well as a covered veranda next to the pool.